2019.04.04 „Patrauklaus darbdavio komunikacija. Viduje, tradicinėje žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose”

Data: 2019 m. balandžio 4 d. 14:30-16:30 val.
Vieta: VU Verslo mokykla, Saulėtekio al. 22, Vilnius

Tyrimai rodo, kad patrauklaus darbdavio statusą turinčios įmonės lengviau pritraukia darbuotojus, sudomina geresnius kandidatus, o patys darbuotojai yra labiau motyvuoti, todėl jų produktyvumas yra aukštesnis. Deja, įgyvendinimo stadijoje kyla daug klausimų: kas už tai atsako – žmogiškieji ištekliai ar komunikacija, nuo ko pradėti ir kokiu keliu judėti toliau. Šiuos ir kitus klausimus aptarsime kartu su INK Agency ir BigNow organizuojamame renginyje.

Darbotvarkė:

14.15-14.30. Dalyvių registracija.
14.30-15.30. „Patrauklus darbdavys. Tarp HR ir komunikacijos“. Kęstutis Gečas, „INK agency“ vyr. partneris

  • Paklydimai terminuose ir kur dažniausiai darbdaviai suklumpa.  HR ir komunikacijos nesuderinamumas, ginčas ir teritorijos.  Išorės įvaizdis ir vidinė kultūra.  Pavyzdžiai ir patirtys.

15.30-16.30. „Viskas prasideda nuo lyderių. Vadovų komunikacija socialiniuose tinkluose“.  Jarūnė Narkevičiūtė, „bigNow“ direktorė

  • Socialinių tinklų reikšmė verslo komunikacijoje sparčiai auga. Ką vadovai turi daryti, kaip elgtis socialinėje žiniasklaidoje, kad ne tik nepakenktų įmonės komunikacijai, bet netgi jai padėtų?

Jarūnė Narkevičiūtė

Komunikacijos srityje dirba jau daugiau kaip penkerius metus, vadovauja skaitmeninės kūrybos agentūrai „bigNow“.

„Norintiems rasti svajonių darbuotoją metas tapti svajonių darbdaviu. Konkurencinę kovą dėl talentų dėmesio šiandien laimi patraukliausi ir labiausiai matomi. Užuot ieškoję darbuotojų jie patys tampa ieškomi“.

Kęstutis Gečas

Komunikacijos ir žiniasklaidos srityje dirba jau 27 metus, yra vienas „INK agency“ vadovų.

„Konkurencinę kovą dėl talentų norinti laimėti organizacija turi pasiūlyti daugiau: idėją, pažadą, iššūkį, galimybes ir unikalias patirtis. Ir visa tai papasakoti tiek žiniasklaidoje, tiek socialiniuose tinkluose, tiek įmonės viduje“.

2018 m. pabaigoje „INK agency“ ir „bigNow“ pristatė verslui skirtą paslaugą „Great@Work“, padėsiančią kryptingai formuoti įmonės, kaip patrauklaus darbdavio, įvaizdį. Šios paslaugos pagrindu tapo jau daugiau kaip trejus metus „INK agency“ kartu su personalo specialistais, sociologais bei psichologais vykdytas projektas „Korporacinė gauja“, kurio metu į verslo aplinką buvo siekiama perkelti gaujų ir genčių komunikacijos principus. Kuriant „Great@Work“ buvo išanalizuota ir pasaulinė praktika bei tarptautinių kompanijų patirtis.

Dalyvio mokestisPVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija baigta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu