2021.12.02 „Rytas kitaip su LTSA vidinės komunikacijos projektais“

Data ir laikas: 2021 m. gruodžio 2 d. , 10:00-11:00 val.
Vieta: renginys bus rodomas tiesiogiai internetu (MS Teams), užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Renginyje Lietuvos transporto saugos administracija (LTSA) pristatys du 2020 metais įgyvendintus ir PVPA „Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui“ teiktus vidinės komunikacijos projektus.

Pirmasis projektas– „Kasdien po gerą naujieną. Kasdien po gerą darbą“.

2020 metais prasidėjus pandemijai negatyvių naujienų srautas viešojoje erdvėje buvo milžiniškas. Ar įmanoma atsverti neigiamas žinias išorėje, kad kolegos galėtų pailsėti nuo įtampą keliančių naujienų ir lengviau susikauptų darbui?

Taip LTSA gimė vidinis  projektas „Kasdien po gerą naujieną. Kasdien po gerą darbą“. Jo tikslas –  sumažinti įtampą dėl pandemijos, išlaikyti bendrystės jausmą ir teigiamas emocijas.  Visus metus trukusi iniciatyva mažino darbuotojų atotrūkį, kūrė saugumo, pasitikėjimo atmosferą, o darbuotojų aktyvus įsitraukimas leido lengviau išgyventi sudėtingus pandemijos metus.

Antrasis projektas – „Renkuosi elgtis sąžiningai“.

Projekto tikslas – padidinti darbuotojų įsitraukimą  įgyvendinant LTSA misiją, veikti kartu ir  atkreipti LTSA klientų dėmesį į sąžiningumą.

Į projektą įsitraukė darbuotojai, kurių tikros istorijos buvo viena iš priemonių paveikti sąžiningumo temai abejingus kolegas. O klientų dėmesį atkreipė ne gąsdinimai, o LTSA darbuotojų padėkos žinutės.

Darbuotojai prisijaukino sudėtingą temą ir suvokė savo misiją organizacijoje. O tai leido jaustis svarbia komandos dalimi, suprasti, dėl ko dirba įstaigoje ir kad susivienijus lengviau atkreipti klientų dėmesį ir paskatinti elgtis sąžiningai.

Projektus pristatys Dovilė Karužienė, Komunikacijos ir tarptautinio bendradarbiavimo skyriaus vyriausioji specialistė ir Justina Ališauskaitė, Strateginio planavimo skyriaus specialistė.

Svečiuose turėsime ir  komunikacijos ekspertą Vilių Mackonį (komunikacijos agentūra VIRTUOZAI), kuris sudės akcentus bei užduos kertinius klausimus.

Moderuoja: dr. Mantas Tvarijonavičius, PVPA valdybos narys, Good people konsultantas

Dalyvio mokestis: PVPA nariams dalyvavimas nemokamas (dalyvių skaičius iš organizacijos neribojamas). Ne PVPA nariams renginio kaina 20 EUR.

Registracija iki gruodžio 2 d. :

Klaida: Kontaktų forma nerasta.

Jeigu dieną prieš renginį nebūsite gavę renginio nuorodos – paieškokite SPAM kataloge arba rašykite žemiau esančiais kontaktais.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu