2019.05.07 „Rytas kitaip: Ateities darbuotojų ugdymas – Cognizant praktikos”. Registracija baigta.

Data: 2019 m. gegužės 7 d. 09:00-11:00 val.
Vieta:  UAB Cognizant Technology Solutions Lithuania, Savanorių pr. 28, Vilnius

Nuolatinio mokymosi ir tobulėjimo reikšmė, ko gero, niekada nebuvo tokia didelė kaip dabar. Globalizacija, skaitmenizacija, pasikeitimų sparta ir informacijos srautai – visa tai kuria didžiulį poreikį gebėti mokytis. Kaip šį iššūkį sprendžia įmonės ir kaip prie to prisideda personalo valdymo profesionalai?

Kviečiame į interaktyvų ir praktišką susitikimą “Rytas kitaip” su Cognizant personalo direktore Edita Znutiene ir personalo verslo partnere Goda Gudiene. Cognizant patenka tarp Fortune 500 kompanijų, yra pripažinta vienu geriausių darbdavių ir gavusi “TOP Employer 2019” sertifikatą.

Išgirsite, kaip Cognizant suprantamas darbuotojų ugdymas ir susipažinsite su vidine mokymų sistema: nuo e-mokymų iki vadovų klubo. Išgirsime įdomių praktikų, įskaitant “redeployment bench” (“investavimo suolelis”), mokymų komitetą ir kitų. Kalbėsime ne tik apie šiandieną, bet ir apie ateitį: susipažinsime su įžvalgomis iš bendro Oxford University ir Cognizant tyrimo. Diskutuosime ir ieškosime, ką kiekvienas galime pritaikyti savo organizacijoje šiandien ir rytoj.

Renginį moderuoja dr. Mantas Tvarijonavičius (GoodPeople.lt)

Dalyvio mokestisPVPA nariams dalyvavimas nemokamas. Ne PVPA nariams renginio kaina 25 EUR.

Registracija baigta.

Kilus klausimams, susisiekite su projektų vadove Renata Starkiene el. paštu renata@pvpa.lt arba tel. 8 652  50517.

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu