2013.05.14 PVPA METINĖ ATASKAITINĖ KONFERENCIJA “GEROSIOS PERSONALO VALDYMO PRAKTIKOS: PERSONALO VALDYMO VERTĖ VERSLUI”

Viešbutis Domus Maria (Aušros vartų g. 12, Vilnius).

2013 m. gegužės 14 d.

 Registracija į konferenciją vyks iki gegužės 10 d.>>

Asociacija augo, stiprėjo, aktyvėjo ir pamažu pribrendo didesniems pokyčiams.  Norite sužinoti ir dalyvauti priimant svarbius sprendimus? Kviečiame dalyvauti metinėje asociacijos konferencijoje!

Gerbiami asociacijos nariai,

Jau skelbėme, kad 2013 m. gegužės 14 d.  vyks metinė ataskaitinė PVPA konferencija, kurioje aptarsime svarbiausius asociacijos veiklos klausimus ir kryptis bei išrinksime  PVPA personalo valdymo gerosios praktikos konkurso nugalėtoją.

Pirmojoje konferencijos dalyje bus svarstomi klausimai ir priimami sprendimai, aktualūs asociacijos nariams: naujų valdybos narių bei naujo asociacijos pavadinimo rinkimas ir su tuo susijęs asociacijos Įstatų keitimas. Tikimės aktyvaus Jūsų dalyvavimo!

Asociacija per septynerius savo gyvavimo metus keitėsi, stiprėjo, tobulėjo, tad natūralu, kad jaučiamės pribrendę naujiems pokyčiams, kuriuos įprasmintų ir asociacijos pavadinimo keitimas. Siekiame didinti asociacijos narių ir visų besidominčių personalo valdymo vystymu įsitraukimą, skatinant atvirumą, novatoriškumą bei išlaikant profesionalumą,- tai ir turėtų atspindėti naujasis asociacijos pavadinimas. Šiemet taip pat turėsite galimybę pasiūlyti 4 naujus  kandidatus į valdybą, nes asociacijos valdyba kasmet atsinaujina

Kviečiame iki gegužės 10 d. el. paštu info@pvpa.lt teikti siūlymus dėl naujo asociacijos pavadinimo (nurodant pilną pavadinimą ir jo trumpinį) bei kandidatų į asociacijos valdybą (nurodant vardą, pavardę ir organizacijos pavadinimą) arba pateikti pasiūlymus konferencijos metu.

Maloniai primename juridinių narių atstovams atsineši į konferenciją įgaliojimą. Kreipiamės į fizininius narius, negalinčius dalyvauti konferencijoje, ir prašome įgalioti kitą fizinį asmenį atstovauti Jus konferencijoje (dėl įgaliojimų pavyzdžiių raųykite el.paštu ernesta@pvpa.lt).

Popietinėje konferencijos dalyje susipažinsime su 2013 m. personalo valdymo gerosios praktikos konkurso nominantų “Thermo Fisher Scientific” Vilniaus padalinys (Fermentas), Alma Littera įmonių grupė ir Alna Software personalo valdymo praktikomis ir išrinksime Konkurso nugalėtoją.

Konferencijos vieta: viešbutis Domus Maria (Aušros vartų g. 12, Vilnius).

 

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu