2013.04.29 17 VAL. KVIEČIAME Į PIRMĄJĮ HUB SUSITIKIMĄ „PAŠNEKESIAI PO FIKUSU. VISUOMENIŠKUMAS, VIEŠUMAS, TAUTIŠKUMAS, – „ŠVIEŽIAS“ AUDRIAUS MATONIO POŽIŪRIS Į „SENAS“ TEMAS.

ASOCIACIJŲ HUB – TAI VIETA, KURIOJE IDĖJOS GIMSTA GREIČIAU! Jokia čia naujiena, kai profesiniais ir kitais klausimais susitinkame pabendrauti su savo profesijos atstovais, todėl nusprendėme trijų skirtingų asociacijų nariams pasiūlyti naują galimybę tobulėti kartu susitinkant su įvairių sričių profesionalais ir diskutuojant viena ar kita aktualia tema.

Kodėl būti visuomenišku, bendruomenišku, viešai tai pripažinti ir skatinti kitus tokiais būti yra nepopuliaru, o kartais net ir gėda? Kodėl tautiškumo ir patriotiškumo sąvokos tampa nuvalkiotos arba net sutapatinamos su tautiniu „ekstremizmu“? ir t. t.
Šią prasmingą temą ne šiaip sau pasirinkome pirmajam renginiui, kuriuo paskelbsime apie ASOCIACIJŲ HUB sukūrimą. Taip, kol kas galime pasidžiaugti tuo, kad susibūrus draugėn įgijome galimybę turėti puikias patalpas, tačiau ateityje matome gražią perspektyvą bendriems projektams ir įdomiems renginiams. Norime išnaudoti asociajos narių sinergiją, kuri padėtų tobulėti kartu.

 Dalyvio mokesčio nėra, bet vietų skaičius ribotas.
Registracija iki balandžio 29 d. 13 val. el. paštu: nijole@pvpa.lt.
Daugiau informacijos: mob. tel. 864019075.
Renginio vieta:  Personalo valdymo profesionalų asociacija  A. Jakšto g. 7 IIIa. LT01105, Vilnius

Dalintis

Jums taip pat gali būti įdomu