Kategorija: Renginiai Vebinaras
Data: 2024-05-28 11:00 - 12:00
Vieta: MS Teams
Jeigu turite klausimų: Renata Starkienė el. paštas -> renata@pvpa.lt
Kaina PVPA nariams: nemokamai
Kaina ne PVPA nariams: 25 €
PVPA nariai „Motivate LT“ kartu su „WhyAI“ kviečia į vebinarą apie dirbtinio intelekto įrankius.

DI įrankių svarba prilygsta interneto atsiradimui, todėl ilgainiui laimės tie, kurie gebės pirmieji išnaudoti šios technologijos galimybes. Pirmą kartą istorijoje kiekvienas profesionalas turi virtualų visažinį kolegą, su kuriuo gali diskutuoti rūpimais klausimais. Pranešime bus apibendrinama „ChatGPT“ ir dirbtinio intelekto istorija, veikimo būdas ir potencialas žmogiškųjų išteklių srityje. Pranešėjas parodys būdus, kaip šį įrankį galima panaudoti praktiškai informacijos paieškai ir analizei bei asmeninio produktyvumo didinimui.

Pagrindinės vebinaro temos:

  • ChatGPT ir AI istorija bei vaidmuo šiuolaikinėje darbo aplinkoje. Įvadas į dirbtinio intelekto atsiradimą ir jo raidą, taip pat kaip šie įrankiai transformuoja darbo procesus.
  • Praktinis DI įrankių naudojimas: nuo teorijos iki praktikos. Bus demonstruojama kaip naudoti DI įrankius informacijos paieškai, analizei bei asmeninio produktyvumo didinimui, suteikiant aiškius pavyzdžius ir metodikas.
  • Inovacijos žmogiškųjų išteklių valdyme: kaip DI keičia žaidimo taisykles. Aptarsime, kaip dirbtinis intelektas gali būti integruotas į įvairias HR funkcijas, tokių kaip atranka, mokymai, darbuotojų vertinimas, ir kaip tai padidina visos organizacijos efektyvumą.

Vebinarą veda Rokas Stankevičius, dirbtinio intelekto analitikas, padedantis verslams panaudoti naujausius technologinius sprendimus efektyvinant kasdienius veiklos procesus. Rokas sako: „Tikiu, kad AI įrankių svarba prilygsta interneto atsiradimui, todėl ilgainiui laimės tie, kurie gebės pirmieji išnaudoti šios technologijos galimybes“.

Registracija iki 2024-05-28 čia:

Vardas *
Pavardė *
Organizacijos, kurioje dirbate, pavadinimas *
Kontaktinis el. paštas *
Dalyvavimo statusas *


Kaip dalyvausite?