Kategorija: Renginiai
Data: 2024-03-13 09:00 - 12:00
Vieta: Technopolis, Balčikonio g. 3, Vilnius, salė ŠATRIJOS RAGANA
Jeigu turite klausimų: Renata Starkienė el. paštas -> renata@pvpa.lt
Kaina PVPA nariams: nemokamai
Kaina ne PVPA nariams: 50 €
Kviečiame susitikti gyvai renginyje, kur 6 organizacijos pristatys 2023 m. Personalo valdymo gerosios praktikos konkursui teiktas praktikas/projektus.  Išgirsime ne tik, KĄ organizacijos darė, bet ir KAIP ir kokius rezultatus pavyko pasiekti, kokias pamokas išmoko ir kaip tos praktikos evoliucionuoja toliau. Turėsite puikią galimybę gyvai užduoti klausimus kolegoms, užmegzti ryšį, kad galėtumėte pasikonsultuoti rūpimais klausimais.

Tikimės, kad kolegų patirtys padrąsins organizacijas dalintis savo gerosiomis praktikomis 2024 metų konkurse.

Programoje:

  • Įžanga, naujas 2024 konkursas. Edita Znutienė, PVPA valdybos narė
  • NAUJOKO KELIAS – pirmosiomis dienomis išsipurvinus ir pagulėjus mineralinio vandens vonioje pažinti Egliečių bendruomenę ir tapti sanatorijos ambasadoriumi. Ernesta Lažauskienė, Organizacijos vystymo ir ugdymo specialistė, UAB Eglės sanatorija.
  • Nuteistųjų integracija IKI Lietuva įmonėje: logistikos ir gamybos departamentuose. Alina Buidovaitė-Gurklienė, Logistikos departamento Personalo verslo partnerė, UAB IKI Lietuva.
  • „Dakaro ralio“ integracija darbuotojų pritraukimui, motyvavimui bei vidinei komunikacijai. Paulius Stravinskas,  personalo ir komunikacijos vadovas, UAB „Trelo“.
  • Šiaulių banko Žinių universitetas. Dovilė-Sukackaitė Bolienė, Darbuotojų patirties ir įtraukties grupės vadovė, AB Šiaulių bankas.
  • Vadovų lyderystės treniruočių erdvė „Leaders‘ Gym“. Simona Katauskytė, vyr.personalo verslo partnerė, Pepco Lithuania UAB.
  • Įpėdinių programa. Ieva Budrienė, Žmonių ir kultūros vadovė, UAB „Felit“.

Moderuoja: Edita Znutienė, PVPA valdybos narė, konkurso komisijos pirmininkė

Registracija pasibaigė